Nendo

 

På japansk betyder Nendo ”ler” og dette er hvad arbejdet i studiet grundlagt af arkitekt Oki Sato vil være – bøjeligt og kreativt. Gennem projekter der omfatter både arkitektur, møbler, industrielt design og kunst, har studiet vundet store og internationalt anerkendte priser på får år. For Foscarini designede Nendo Maki-lampen – en lampe der forbløffer på grund af sin enkelthed og sammen med Luca Nichetto Kurage – en bordlampe der forfølger lysets lethed i alle designdetaljer. Sato blev født i Canada og er grundlæggeren af designstudiet Nendo i Tokyo, der fokuserer på hverdagens genstande, møbler, mode og udstillinger, der kendetegnes ved en legende, men alligevel unik æstetik.

Designet af Nendo

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.