3.229.117.191 - US

Nanna Neergaard


Nanna Neergaard er uddannet industriel designer fra Designskolen Kolding. I 2016 gik Neergaard sammen med Marie Hesseldahl og skabte tegnestuen Manér Studio. Nanna Neergaard har siden hun blev færdig med uddannelsen arbejdet med produkt- og interiørdesign. Sammen interesserer duoen sig for at skabe værdifulde produkter i et funktionspræget univers.
I 2018 har Nanna Neergaard sammen med samarbejdspartneren Marie Hesseldahl designet ARC lampeserien for LE KLINT. Den fik senere en lille udvidelse til ARC Nordic bestående af sæbebehandlet eg og sand farver. Serien består af en pendel, gulv-, bord- og multilampe. Alt sammen inspireret af Grundtvigskirken i København. I 2018 blev ARC lampeserien blandt de nominerede i årets lampe til Design Awards.

Designet af Nanna Neergaard

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.