Nanna Ditzel (1923 – 2005)


Nanna Ditzel var dansk designer. Hun blev uddannet til møbelsnedker i 1943 og I 1946 dimitterede hun fra Dansk Kunsthåndværk og Kunstindustri i København. Samme år giftede Nanna Ditzel sig med hendes mand, Jørgen Ditzel, som hun mødte under studierne og sammen åbnede de en tegnestue. Deres første møbeldesigns blev udstillet i København og de har gennem årene fået flere priser for deres møbler. Efter Jørgen Ditzels død i 1961 fortsatte Nanna Ditzel med at designe. I 1968 flyttede hun til London og arbejdede med eksperimentel design og I 1986 vender Nanna tilbage til Danmark og åbnede en tegnestue med møbelværksted i København.
Sammen med hendes mand Jørgen Ditzel var Nanna Ditzel kendt for designs som Haning Egg Chair, som parret designede sammen i 1959. En hængende æggeformet stol fremstillet i flettet rattan. Stolen har et tidløst design, er kendt over hele verden og hænger i mange hjem.

Designet af Nanna Ditzel (1923 – 2005)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.