Naja Utzon Popov

Naja Utzon Popov


Den internationalt anerkendte danske keramiker, skulptør og tekstildesigner Naja Utzon Popov blev født ind i en familie af kunstnere i 1973 i København. Hun har arvet sine kreative gener fra sin morfar, Jørn Utzon, arkitekten bag det verdensberømte operahus i Sydney, Australien samt hendes mor, den fremtrædende kunstner Lin Utzon, og hendes far, den anerkendte, australske arkitekt Alex Popov.
Najas barndom i Danmark og ophold i Australien har sammen med naturen omkring hende altid været en vigtig inspirationskilde for hendes arbejde. I Australien fulgte hun tegne- og malekurser på Julian Ashton Art School. Naja flyttede herefter til England, hvor hun fortsatte sin formelle uddannelse på University og Westminster School og Media Arts and Design. Hun bor i dag i Danmark og har sit værksted i København.
Najas kunstneriske tilgang har sikret hende succes, og hendes design har opnået anerkendelse i New York på møbelmessen The International Contemporary Furniture Fair (ICFF), hvor hun blandt andet har udstillet en stor installation i ler, som blev købt af det kendte stormagasin; Saks Fifth Avenue. Hendes glas- og keramikdesign kan ses overalt i verden, bl.a. i Feng Sushi-restaurantkæden i London, og på gallerier som Galeria Kunstmann på Mallorca.

Designet af Naja Utzon Popov

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.