3.237.34.21 - US

Mot & Berstrøm

Mot & Bergstrøm

Mot & Bergstrøm

Diana Claudia Mot og Isabella Bergstrøm er to nye danske møbeldesignere, der begge er uddannet fra skolen VIA Design i Herning i 2016. Deres samarbejde begyndte allerede under deres uddannelse, hvor de valgte at gå sammen for at deltage i FSC Design Award. Tilsammen udgør de en ung og dynamisk designerduo, der ønsker at videreføre FDB's arv om enkle designs og høj kvalitet. Samtidig er de villige til at gå nye veje vedrørende, hvad et møbel skal kunne i en travl og fleksibel hverdag. Derfor arbejder de også med trenden "small living", hvor møblerne opfylder flere formål og fylder minimalt.

Designet af Mot & Berstrøm

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.