44.220.44.148 - US

Michael Bang (1944 – 2013)


Michael Bang var designer og søn af Holmegaards første designer Jacob E. Bang. Michael Bang var oprindeligt uddannet keramiker og designer på Odense Glasværk. I 1980’erne blev han ansat på Holmegaard Glasværk hvor han stod for design af mundblæste lamper i hvidt opalglas. Det siges at Michael Bang var fascinerende og morsom. At han var i stand til at tryllebinde en hel forsamling, når glasværket inviterede til foredrag.
Michael Bang var kendt for mange af hans designs igennem årene. Blandt andet var han kendt for hans farverige palet opbevarings-krukker fra 1969, diverse vaser og urtepotteskjulere i serien MB fra 1981, Mandarin-lampen fra 1983, bonbonnieren Mixed Double fra 2003 og LE KLINT Model 321.

Designet af Michael Bang (1944 – 2013)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.