Mia Lagerman

 

Marie Lagerman har igennem sine 25 år som møbeldesigner formået at positionere sig som en anerkendt designer. Mia er født og opvokset i Stockholm – og har taget en uddannelse i både Stockholm og København, som hun har boet i siden 1993. Hun er inkarneret skandinavisk og tror på kvalitet, funktionalitet og æstetik. Som designer ser Mia Lagerman sin konstante udvikling – fra at generere koncepter over til produktion og videre til det endelige resultat, som en rejse mod det bedste resultat, hvor dialogen med partnere og udviklingen af nye metoder er en vigtig del af processen. Designeren Mia Lagerman mener, at design gerne må have et glimt i øjet, men at det stadig skal kunne tages alvorligt. Det handler om at skabe en overraskelse og noget man ikke forventer. Det handler om søgen efter perfektion med et åbent sind og kvalitet. For Mia Lagerman er design mange ting og mener, at det er bedst når det kan forklares med få ord.

Designet af Mia Lagerman

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.