Mia Hamborg

 

Den norske designer Mia Hamborg (f. 1980) har en bachelorgrad i møbler fra Steneby School of Crafts and Design i Göteborg. Hun har en særlig passion for orden, funktionalitet og farvevalg. Med sine glade og legende møbler fortsætter hun en gammel nordisk tradition for trævending, hvor hun bringer nyt liv i materialet. Hun følger ikke nogen streng designtradition, men livsglæden er bestemt hendes inspiration. Et af hendes mest kreative produkter er det legende Shuffle bord designet for &tradition. Shuffle er et bord med et drejet træben opdelt i stykker og farvet i forskellige farver. Med det giver Mia Hamborg nyt liv i den gamle nordiske håndværkstradition for at dreje træ ved at tilføje farver og legende former fra gammelt malet trælegetøj.

Designet af Mia Hamborg

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.