Mathias Steen Rasmussen

Mathias Steen Rasmussen

Den unge danske designer, Mathias Steen Rasmussen (1990) har en stringent tilgang til møbeldesigns. Med hans uddannelse som møbelsnedker, samt hans baggrund inden for både kunst og møbelfremstilling, arbejder han på sine egne designs ud fra filosofien ”ærlighed i byggeri”. Dette betyder at han holder designprocessen åben for hvad objektet består af. Han lægger ikke skjul på hvordan objektet konstrueres og fremviser træets åre samt synlige samlinger. Mathias Steen Rasmussen fandt hurtigt ud af at han skulle arbejde med træ og kreerer objekter der har en specifik funktion, frem for kunstneriske eksperimenter, hvilket ledte ham til møbeldesign. Han arbejder oftest med materialer som sten, glas og reb, udover træ. Her er en æstetisk dialog imellem farver, teknikker og overflader, han har respekt for de materialer han gør brug af og hans arbejde ligger sig op af dansk design fra midten af 1900-tallet.

 

Designet af Mathias Steen Rasmussen

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.