44.200.194.255 - US

Martin Solem

Martin Solem (f. 1985) er en norsk designer med base i København, Danmark. Han blev inspireret af det klassiske danske design og flyttede til Danmark, hvor han begyndte at arbejde for Rud. Rasmussen, som er en af de ældste danske snedkere. I 2007 besluttede han sig for at ansøge om studieplads på en designuddannelse og blev accepteret på Den Kongelige Danske Designskole, hvor han nu er på sit sidste år af uddannelsen. Dette har resulteret i høje og gode resultater i skolen og har også ført til udstillinger i byer som Paris, London, Köln, Stockholm og Oslo. Martin Solems tilgang til design er er nyskabende og stadig lidt gammeldags med hensyn til hans tanker om design. For ham skal et produkt være realistisk og nyttigt for at kunne blive kaldt godt design. Martin Solem forsøger at kombinere disse grundlæggende tanker med nye og innovative idéer.

Designet af Martin Solem

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.