Markus Johansson (1982-)


Markus Johansson er uddannet fra Skolen for Design og Håndværk i Göteborg, Sverige. Det er også i Göteborg, hvor han har sin egen tegnestue. Her arbejder han med udvikling og design indenfor produkt- og møbeldesign, belysning grafisk design og indretning. Markus Johansson har arbejdet sammen med mange svenske og internationale designvirksomheder og har vundet adskillige priser.
For Markus handler design om at formidle en følelse som påvirker menneskers liv. Det skal kombinere konstruktion, funktion og form. For Markus er et godt design den perfekte kombination mellem form og funktion som tilsammen skaber en fuldstændighed i produktet. Markus har i samarbejde med LE KLINT skabt serien CARRONADE. En komplet lampekollektion baseret på ideen om en lampe udformet som en lille kanon med lys i.

Designet af Markus Johansson (1982-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.