Mario Bellini

Mario Bellini (1935 -)


Mario Bellini er født den 1. februar 1935 og blev uddannet arkitekt på Milano Polytechnic i 1959, og arbejdede kort efter som selvstændig arkitekt. Mario Bellini har igennem sin karriere designet for kendte virksomheder placeret i Europa, Japan, USA, Australien og de Arabiske Emirater. Mario Bellini har arbejdet for en lang række kendte firmaer som blandt andet Artemide, Erco, Vitra, flos og schweiziske Vitra. I fem år arbejdede Mario Bellini som bildesignkonsulent hos Renault, og har senere også designet for Fiat og Lancia.
Mario Bellini har vundet ikke mindre end otte Compasso d’Oro- og arkitekturpriser som blandt andet Medaglia d’Oro, som blev givet af præsidenten for Den Italienske Rebuplik.
For FLOS har Mario Bellini blandt andet designet Chiara serien bestående af unikke bord- og gulvlamper.

Designet af Mario Bellini

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.