34.239.170.244 - US

Marie Berntsen

Maria Berntsen er en dansk designer fra København. Maria Berntsen har diplomer fra både Det Kongelige Danske Kunstakademi og l’Ecole d’Architecture de Bordeaux. I 1992 blev Maria Berntsen Design Studio etableret og designeren har siden da arbejdet med en lang række berømte – både danske og internationale klienter, som spreder sig fra Georg Jensen, Holmegaard, Tefal og Cane-line, blot får at nævne nogle få. Designerens dybe viden og erfaring med design har gennem årene resulteret i udviklingen af mange succesrige produkter – både inden for belysning, møbler, produktdesign og udsmykning. Ud over produktdesign, der er kernen i studiet, har Maria Berntsen etableret Koma Design, der fokuserer på designrådgivning, hjælper klienter med at anvende designprincipper og metoder. Koma hjælper sine klienter med at afdække uopfyldte behov, udforske nye muligheder og definere strategiske veje mod innovative produkter.

Designet af Marie Berntsen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.