44.210.151.5 - US

Marie Graff

Marie Graff
Marie Graff er CEO og den kreative sjæl bag brandet Kodanska. Kodanska universet startede i Prag hvor Marie og hendes familie boede i en årrække og derfor udspringer Kodanska sig af det tjekkiske sprog og betyder ”Københavnsgade”. Ideen bag virksomheden opstod da Marie manglede en funktionel og æstetisk saltkrukke og her startede rejsen og et tæt samarbejde med det lokale glaspusteri. Saltkrukken blev populær blandt venner og familie og inden Marie havde set sig om, stod hun til en messe for up-coming danske, designere. Marie værner sig om de tjekkiske relationer og ved hendes månedlige besøg bliver der udviklet ideer og designs, som der løbende er dialog omkring. Kollektionerne er inspireret af den farverige by Prag og den Nordiske design stil med stort fokus på farver, kvaliteten af de håndlavede produkter og æstetikken i det endelige resultat.

Designet af Marie Graff

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.