Maria Bruun

Maria Bruun

Maria Bruun er en dansk designer der formår at skabe unikke oplevelser i form og rum. Tidligt i designprocessen visualiserer hun sine ideer i en rumlig kontekst i forhold til sine omgivelser. Hvilket giver designs som er nøje gennemtænkt, skulpturelle design, som både er en fornøjelse at bruge og se.

I Bruuns værker indgår der ofte kendte materialer i nye konstellationer, hvilket giver en følelse og et samspil mellem genkendelse fra materialet og fornyelse i form af designet. Bruun har en dyb kærlighed til træ og er særligt passioneret i indvirkningen på os som mennesker. Passionen for træ deler hun med Fredericia, sammen med deres stærke forbindelse mellem fortid og fremtid.

Bruuns nysgerrighed og respekt for materialer bringer innovative tilgang til klassiske håndværksteknikker i sin tætte dialog med dygtige håndværkere. For hendes fantastiske designs og processen der medfølger har hun modtaget flere priser og anerkendelser både fra Statens Kunstfond ”Årets Emerging Talent” og ”Årets Bedste Design” til Danish Design Award.

Designet af Maria Bruun

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.