3.230.173.188 - US

Marcel Gascoin

Den franske designer Marcel Gascoin (1907-1986) var en af de førende møbeldesignere. Han spillede en vigtig rolle i genopbygningen af Frankrig efter Anden Verdenskrig, hvor hans træmøbler med fokus på ren æstetik og funktionalitet blev grundlæggende for de franske husstande fra 1950’erne. Gascoin arbejdede som interiørarkitekt og designer sammen med det franske ministerium for genopbygning og urbanisme, for at designe og bygge huse, samt møbler til at fylde dem under boligkrisen efter krigen i Frankrig. Fra en ung alder blev han inspireret af præcisionen og den praktiske fornemmelse af interiørdesign i både og en dyb forståelse for at udnytte den disponible plads optimalt fulgte ham igennem hele sin karriere. Dette førte også til et samarbejde med kollegaen Jean Prové i en konkurrence om at designe en bådkabine – og selvom de ikke vandt, viste partnerskabet mellem dem en stor gensidig respekt og afslørede en fælles taknemmelighed over robust, klogt og funktionelt design.

Designet af Marcel Gascoin

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.