Marc Sadler

 

Marc Sadler er en designer, som er født i Østrig og har boet i både Frankrig, USA, Asien og Italien. Han bor i øjeblikket i Milano og arbejder som konsulent for virksomheder inden for boligindretning, husholdningsapparater, belysning og sport. I begyndelsen af halvfjerdserne perfektioniserede han de første skistøvler i termoplastisk materiale, der er fuldstændig genanvendeligt. Disse støvler blev senere hen de mest solgte ski støvler i heler verden. Denne erfaring har givet ham mulighed for at bringe mere innovation til mere traditionelle områder, hvor der er et koncept med design som ren æstetisk form. Marc Sadler er fire gange blevet tildelt Compasso d’Oro ADI (Industrial Design Association) for lamperne Tite og Mite for Foscarini i 2011. Hans arbejde har vundet mange internationale designpriser gennem årene. På trods af sit ry som teknisk designer har Marc Sadler en stærk interesse i at male og tegne.

Designet af Marc Sadler

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.