Manér Studio


Manér Studio består af design duoen Nanna Neergaard og Marie Hesseldahl. De er begge uddannet industriel designer fra Designskolen Kolding. I dag har Manér Studio base i København og det er der duoen arbejder med produkt- og indretningsdesign. For dem begge gælder det om at skabe værdifulde produkter i et æstetisk og funktionspræget univers.
For LE KLINT har duoen designet lampeserien ARC som er bestående af en pendel, gulv-, bord- og multilampe, som er inspireret af Grundtvigskirken i København. Denne blev lanceret i februar 2018. Lidt senere i 2018 lancerede duoen en lille udvidelse til serien i form af ARC Nordic som er samme stil, men lavet af sæbebehandlet eg og sand farver. Manér Studios lampeserie var i 2018 blandt de nominerede i årets lampe til Design Awards i 2018.

Designet af Manér Studio

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.