Maija Puoskari

 

Maija Puoskari blev født i Tornio i det nordlige Finland og driver i dag sit eget designstudie i Kallio, Helsinki. Hun er uddannet inden for design på Aalto Universitet i Helsinki i 2009. Før hendes designstudier var Puoskari uddannet blomsterbinder. Hendes arbejde er kendetegnet ved en stærk følelse af ren form i kombination med funktionalitet. Den rene og vilde finske natur har været inspirationen bag flere af Puoskaris værker, blandt andet Terho-pendellamperne til det danske mærke, Mater. Puoskari har fået tildelt flere større priser og præmier og hendes arbejde er blevet vist i mange nationale og internationale samlingsudstillinger og messer.

Designet af Maija Puoskari

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.