Lyngby


1936: Porcelænsfabrikken Lyngby Porcelæn bliver etableret i et nedlagt sukkerraffinaderi Kongens Lyngby. Kort efter introduceres Lyngbyvasen, som altid har været – og altid vil være, den mest kendte vase Lyngby har skabt. Lyngby porcelænsfabrikken stod for op til en tredjedel af den samlede danske porcelænsproduktion. Fabrikken var indrettet med den nyeste teknologi for dens tid og det bragte Lyngby Porcelæn i fronten industrielt samtidigt med at det skabte fundamentet for den designarv der i dag igen er aktuel. Fabrikken lukkede i 1969, men ikke uden at sætte et præg på designhistorien og i 2012 genopstod porcelænsfabrikken.
I dag bliver de gamle, ikoniske designs genskabt med omhu og respekt. Udover det kommer nye profiler til. Lyngby er udover Lyngbyvasen kendt for blandt andet Lyngby stager-serien, Rhombe serierne og form vase-serien.

Designet af Lyngby

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.