Ludovica+Roberto Palomba

 

Roberto Palomba og Ludovica Palomba Serafini er arkitekter og designere, der har arbejdet sammen siden 1994. Efter færdiggørelsen af uddannelsen inden for arkitektur på Universitet i Rom, grundlagde de Palomba e Serafini Associated Studio med base i Verona. Studiet beskæftiger sig primært med arkitektur, design, kommunikation og marketing. De samarbejder med flere førende designfirmaer og deres projekter er blevet tildelt flere internationale priser. Arkitekten Roberto Palomba har arbejdet som professor ved Polythecnic i Milano – Industrial Design Apartment, siden 2003. Deres kreationer, hvad enten det drejer sig om design eller arkitektur, er afledt af observationer af den menneskelige adfærd. De mener, at det er vigtigt at se produkterne uden for en fast placering eller periode og at de ikke afspejler den seneste tendens, men at resultatet er rationelt og udført som godt håndværk. De mener desuden at et værk ikke er afsluttet når det er færdigt – det fortsætter med at forme sig afhængigt af hvordan det betragtes af andre.

Designet af Ludovica+Roberto Palomba

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.