3.230.143.213 - US

Lucidi Pevere

 

Designs atelieret Ludici Pevere er grundlagt af Paolo Lucidi (1974) og Luca Pevere (1977). Med deres kandidatgrader og professionel træning i Milano, begyndte de at udvikle deres første projekter sammen i 2003 og grundlagde deres atelier LucidiPevere i 2006. De har designet for mange virksomheder inden for områder som møbler, belysning, badeværelse og andre. Nogle af de mærker LucidiPevere har samarbejdet med er De Padova, Arflex JP, Hem, Zanotta, Gebrüder Thonet Wien, Agape, Ligne Roset, Foscarini, Normann Copenhagen m.fl. Deres design har været udstillet på forskellige museer og har vundet store priser, såsom Designpreis Deutschland, Red Dot Design Award, IF Design Award og Good Design Award. De deltog i forskellige udstillinger i Europa og i USA og optrådte i forskellige publikationer. LucidiPevere Design Studio er nu etableret i Udine.

Designet af Lucidi Pevere

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.