44.220.44.148 - US

Luca Nichetto

I 2006 grundlagde Luca Nichetto et designstudie i Venedig, Italien. Studiet specialiserer sig i industrielt design, produktdesign og designrådgivning. Helt fra begyndelsen samarbejdede dette studie med en række forskellige mærker og organisationer og udvidede hurtigt sin indflydelse langt ud over Venedig og Italiens grænser. Fem år senere, i 2011 åbnede Nichetto et andet studie i Stockholm, Sverige. Dette studie blev grundlagt som svar på et stadigt voksende antal anmodninger om samarbejde fra internationale virksomheder, hvor studiets arbejde også udvides fra det oprindeligt fokus på designede objekter. Nichetto Studio er siden også udvidet til fagområder som interiørdesign og arkitektur. I dag arbejder Nichetto sammen med en række forskellige mærker og klienter fra hele verden. Nichettos projekter bugner af omhyggeligt udvalgte kulturelle referencer og en meget opmærksomhed på de enkelte detaljer. Studiets unikke position inden for både skandinavisk og italiensk designkultur har givet Nichetto Studio verdensomspændende anerkendelse.

Designet af Luca Nichetto

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.