Luca Galmarini

Luca Galmarini (1981-)

Den italienskfødte Luca Galmarini er uddannet produktdesigner ved den italienske designskole Istituto Europeo di Design. I 2006 startede han sin egen virksomhed, Luca Galmarini Design Studio, hvor han i dag arbejder som freelance produktdesigner. Galmarinis kreative energi såvel som inspirationskilde til sine design finder han i det fri langt væk fra den moderne verdens stress og jag, idet han foretrækker at holde sig afsondret fra omverdenen. Med bopæl, kontor og værksted gemt væk i de italienske bjerge opnår Galmarini den fornødne stilhed til at skabe. Hans intelligente og ofte fantasifulde og originale bud på produktdesign har banet vejen for samarbejder, der inkluderer flere internationale designbrands, og samarbejdet med tyske Blomus er ingen undtagelse.

Designet af Luca Galmarini

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.