Louis Weisdorf

 

Louis Weisdorf (f. 1932) er en kendt dansk arkitekt og designer. Efter uddannelsen på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 1954, arbejdede Weisdorf med alt fra grafisk, interiør- og industrielt design til rekreative områder, samt de fleste felter inden for byggeri. Han beskrev sin karriere som ”specialiseret i alsidighed”, som ganske perfekt opsummerer den lange og bemærkelsesværdige karriere for denne multi-designer.
I 1961 startede han en ti årig opgave i Tivoli, forlystelsesparken i København og arbejdede som assistent for Tivolis hovedarkitekt Simon P. Henningsen. I slutningen af 1960’erner oprettede Weisdorf sit eget designstudie i København, hvor han delte lokalerne med arkitekten Ole Panton, som er den yngste bror til Verner Panton. Her betjente han både nationale og internationale klienter. I løbet af sin aktive tid som designer, arbejdede Weisdorf tæt sammen med mange designere, herunder Verner Panton, Poul Henningsen og Le Klint.

Designet af Louis Weisdorf

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.