Lise Navne (1979-)


Lise Navne er uddannet produktdesigner fra Central Saint Martins College of Art and Design i London i 2006. Året efter i 2007 debuterede Lise med hendes pendel ”Donut” for LE KLINT. En unik, donut formet pendel Indeholdende LE KLINTs klassiske krydsplissering. Lise Navne har formået at skabe en lampe, som kombinerer LE KLINTs håndværk med innovativ udformning. 60 år efter Kaare Klint skabte sin krydsplisserede ”Frugtlygte” tager nu en ung designer igen krydsplisseringsteknikken op, for at forme en moderne genfortolkning og sit unikke udtryk. Pendlerne kan i dag findes også under navnet Model 195.
Ifølge Lise skal designet udfordre både forbruger og producent til at rykke i en ny retning. Hendes holdning er, at design fortæller en historie og giver mulighed for at skille sig ud. Ved at vælge til og fra fortæller vi, hvem vi er.

Designet af Lise Navne (1979-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.