Lievore Altherr Molina

 

Lievore Altherr Molina blev grundlagt af Alberto Lievore, Jeannette Altherr og Manel Molina i 1991. Deres humanistiske designtilgang er baseret på det grundlæggende ønske om rene og smukke former, afledt af begrænsninger i funktion, teknologi og kontekst. I 1999 modtog de den prestigefyldte National Design Award pris i Spanien. Lievore Altherr Molina har skabt nogle af de mest indflydelsesrige og elskede samlinger. De skabte Esa-lampen, som nu er en klassiker i Foscarini-samlingen og Anisha-lampen. Studiet er primært kendt for sit møbeldesign, men arbejder også på projekter inden for indretningsprojekter, emballage og produktdesign. Når det er muligt, medvirker studiet også til seminarer og kurser, der samarbejder med flere spanske universiteter. De arbejder i øjeblikket for firmaer i Spanien, Italien og USA og har igangværende projekter med virksomheder som Bellato, Dona, Perobell, Roda og mange flere. De har afholdt både individuelle og fælles udstillinger i Barcelona, Köln, Chicago, Stockholm, Helsinki, Lissabon, London, Louisiana, Madrid, Malmø, Milano, New York, Paris og Tokyo. Deres designs fremgår regelmæssigt i spanske og internationale fagmagasiner.

Designet af Lievore Altherr Molina

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.