Lex Pott

 

Lex Pott er en hollandsk designer og kandidat fra Design Academy Eindhoven (2009). Han driver nu sit eget designstudie i udkanten af Amsterdam. Lex Pott foretrækker at arbejde med materialer af høj kvalitet, herunder træ, sten og metal. Han har en naturlig intuition til at eksperimentere med materialer og foretage omfattende forskning i sit arbejde. En række af hans design er bemærkelsesværdige for usandsynlige kombinationer af teknikker og materialer. Hans tilgang til design er skulpturel og farverig, hvilket understreger designerens kreative og spændende design. Igennem sit arbejde, formår han at belyse sin personlighed og kreative brug af naturlige materialer. Med de tre grundlæggende elementer; træ, sten og metal i fokus, lykkes det designeren at fremstille ting til hverdagen. For HAY har Lex Porter blandt andet designet tallerkener, skåle, kopper og potter, som alt sammen er nødvendigheder i de moderne skandinaviske hjem.

Designet af Lex Pott

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.