44.210.151.5 - US

Kristian Sidelmann & Rasmus Fiil Svarrer

Kristian Sidelmann & Rasmus Fiil Svarrer

Kristian Sidelmann og Rasmus Fiil Svarrer grundlagde i 2016 FableWood. Begge er fædre, som nyder at lege med sine børn. Det hele startede med idéen om at skabe figurer, som børn selv kunne sammensætte. Blandt inspirationen til træfigurerne finder man blandt andet Kay Bojesen med sit simple udtryk i træet, og LEGO med magien ved at kunne lade fantasien få frit spil til at skabe sine egne figurer. FableWood blev først rigtig til gennem Kickstarter, hvor mere end 1000 personer verden over har støttet projektet. Siden har de vokset sig større, og har udvidet sortimentet yderligere. 

Designet af Kristian Sidelmann & Rasmus Fiil Svarrer

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.