34.239.170.244 - US

Krøyer-Sætter Lassen

Krøyer-Sætter Lassen studiet er baseret i København, Danmark og beskæftiger sig med at skabe møbler og interiør til kunder i Danmark og i resten verden. Studiet blev grundlagt i 2016 af Mads-Sætter Lassen og Emil Krøyer. Deres ærlige tilgang til design resulterer i logiske, funktionelle og skulpturelle genstande, der viser deres stærke kulturelle forståelse og danske designarv med formålet om, at bygge en bro mellem kunst og design. Krøyer-Sætter Lassen indledte deres samarbejde på Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor de dimitterede med en bachelorgrad og efterfølgende en Master. Duoen genkender deres forskelle og styrker, hvilket giver dem mulighed for at nærme sig deres proces fra forskellige tilgange og vinkler til design. Krøyer-Sætter Lassen engagerer hinanden ved at søge nye materialer og perspektiver for at arbejde på en pæn måde.

Designet af Krøyer-Sætter Lassen

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.