Komplot Design

 

Komplot Design blev grundlagt i 1987 og bestod af et partnerskab med den danske arkitekt Poul Christiansen (f. 1947) og den russiske industri- og grafiske designer Boris Berlin (f. 1953). Designduoen har designet møbler og skabt tværfaglige designløsninger til både danske og internationale virksomheder, herunder Le Klint. Komplot Designs tværfaglige aktiviteter inden for produkter, møbler og grafisk design bidrager ikke kun med kompleksitet i deres designtilgang, men placerer også deres design i det elektriske felt med intens udveksling af erfaringer og holdninger fra forskellige grene. Komplot Design tror, at der igennem designhistorien forefindes mange traditioner inden for området. Derudover går deres designtilgang ud på at materialer skal have lov til at opføre sig på den måde dets natur fortæller, at det skal bevæge og opføre sig og at dette ikke er muligt at ændre.

Designet af Komplot Design

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.