Knut Bendik Humlevik (1984-)


Rune Bendik Humlevik er født 1984 i Bergen, Norgen. Han er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademis arkitektskole i København. Knut Humlevik er til det simple. Han bruger rene linjer og fjerner overflødige detaljer. Han interesserer sig for helheden og dynamikken. I 2007 etablerede Knut Bendik Humlevik sammen med Rune Krøjgaard designfirmaet KR og sammen designer de møbler for Norr11.
Sammen har de designet Mammoth serien, bestående af stole, sofaer og fodskamler. De står også bag Cloche serien, bestående af forskellige pendanter, som kommer i tre størrelser og tre farver og Pipe One og Pipe Two serien som også består af diverse pendanter med et enkelt men moderne look.

Designet af Knut Bendik Humlevik (1984-)

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.