Knud Færch

Knud Færch (1924-1992) havde en forkærlighed for stole, og særligt et design fra hans hånd er berømt ud over Danmarks grænser. Den ikoniske kohorn-stol, der viser møbelarkitektens nære forhold til træ og respekt for træets levende natur.
Allerede tidligt i livet gjorde duften af træ og æstetikkens virkemidler indtryk på Knud Færch, når han var sammen med sin far på snedkerværkstedet og i hans møbelbutik. Fascinationen førte Knud Færch til et studie i boligindretning og et skelsættende møde med Finn Juhl. Den danske arkitekt var lærer i faget møbeltegning og inspirerede Knud Færch til at skabe sin egen blomstrende karriere som møbelarkitekt i 50’erne og 60’erne. Knud Færchs møbeldesign tager form af skulpturelle mesterværker i træ, og han blev livet igennem ved med at vende tilbage til stolen som designobjekt. For Knud Færch var en stol en skulptur, der som intet andet møbel definerer et rum, og han gjorde det til sin mission at forene tidløst design med optimal siddekomfort. Warm Nordic varetager i dialog med Knuds Færchs familie, designarven efter den store møbelarkitekt og vil løbende lancere flere ikoniske design i House of Knud Færch.

Designet af Knud Færch

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.