Kim Samson

 

Kim Samson er uddannet designer fra Danmarks Designskole i 1991. På studiet gik hun sammen med Thomas Harrit og Nicolai Sørensen. Sammen har de siden tegnet og udviklet forskelligt interiør. Efter endt uddannelse arbejdede Kim Samson i en periode for IKEA hvor hun blandt andet designede skohylden REDD. Hun arbejder i dag freelance.
Kim Samson har sammen med Thomas Harrit og Nicolai Sørensen designet lampeserien ”SNOWDROP” for LE KLINT. Den består af en pendel, væglampe, gulvlampe samt bordlampe og er inspireret af vintergæk. Her har Kim Samson tilføjet den feminine formgivning på lamperne, hvor Thomas Harrit og Nicolai Sørensen stod for den funktionelle udvikling af lamperne i serien.

Designet af Kim Samson

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.