44.200.194.255 - US

Keiji Ashizawa

Keiji Ashizawa

Keiji Ashizawa er en japansk designer med base i Tokyo. Keiji Ashizawa er født i 1973, og startede sin karriere som arkitekt umiddelbart efter han dimitterede fra Yokohama National University i 1996. Herefter skærpede han sine færdigheder som håndværker, på et skabsmager og lysdesignstudie. Det resulterede i at han i 2005 etablerede sin egen praksis, ved navn Keiji Ashizawa Design. Keiji Ashizawas design er forankret i forsøget på at realisere og udnytte det fulde potentiale for hvert materiale, i forhold til funktionen af både materialet og produktet. Ud fra denne vision dannes de enkle, raffinerede og lette former, der er typiske og gennemgående for Ashizawas designs. Før hans karriere som designer, arbejdede Ashizawa 10 år som arkitekt og stålfabrikant, hvilket nu har stor indflydelse på hans tilgang til design. I forhold til hans produkter og designs overvejer han nemlig ikke kun funktioner og begrænsninger, men også relationer og effekter med rum og arkitekturer.

Designet af Keiji Ashizawa

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.