Kasper Eistrup

Kasper Eistrup


”Jeg har en kærlighed til det nødvendige og til det gennemførte håndværk”.
Allerede fra Eistrups tidlige barndom har tegning og den visuelle udtryksform spillet en stor rolle i kunstnerens liv. Siden da har han etableret sig som billedkunstner med værker, der inkluderer tegning, maleri og blandede medier. Eistrups kunst er forankret i tegningen. Over tid er stærke grafiske elementer og sproglige fragmenter kommet til, kombineret og i sammenhæng med en fascination og udvikling af stærke farver, udfordret og udviklet udtrykket.
I de senere år har Kasper Eistrup fået tildelt en række prestigefyldte udmærkelser og afholdt adskillige udstillinger. Et af de nyeste er udstillingen på det National Historiske Museum på Frederiksborg Slot med sit soloshow ’Fragmentarium’, hvor hans portræt af H.K.H. kronprinsen også udstilles. Eistrup står bag hyldeserien XLIBERIS for Sibast Furniture.

Designet af Kasper Eistrup

Sorter efter
Vis per side

Instagram

             Jacobsen Møbler Aabenraa

             Besøg vores store butik i Aabenraa

             I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

             Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.