34.239.170.244 - US

kaschkasch

kaschkasch

Designerne Florian Kallus (1983-) og Sebastian Schneider (1985-) står bag det tyske designstudie kaschkasch, som har eksisteret siden 2011. Siden etableringen heraf har de arbejdet med projekter, der omfatter design af møbler, belysning og art direction for nationale samt internationale virksomheder. Med et særkende for at arbejde primært med enkle, men raffinerede designs såvel som kontinuerligt at udforske samspillet mellem funktionalitet og skønhed har kaschkasch præsteret at modtage adskillige priser for deres designløsninger. I 2019 formåede designduoen blandt andet at vinde en prestigefyldt Red Dot Award for Ani lampeserien, ligesom de i 2021 vandt en German Design Award Special for Stay serien – begge designet for Blomus.

Designet af kaschkasch

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.