3.237.34.21 - US

Kaschkasch

 

Designstudiet Kaschkasch blev grundlagt i 2011 af Florian Kallus og Sebastian Schneider. Designduoen arbejder inden for møbler, lysdesign og kunst for flere nationale og internationale kunder verden over. At være en designduo betyder, at samarbejde er et afgørende aspekt af Kaschkaschs arbejde. Designerne mener, at diskussion er nøglen til design. I kombination af denne designtilgang anvender Kaschkasch et karakteristiske sprog, der i sig selv er til stede i hvert design; det er en symbiose af enkelthed og skønhed, der balancerer linjen mellem funktionalitet og formalitet. Resultaterne er beskedne, udfordrende, intelligente og logiske. Kaschkasch stiller spørgsmålstegn ved de gældende normer og giver nye svar på eksisterende hverdagskrav. Florian Kallus og Sebastian Schneider deler en baggrund, der kombinerer hands-on og akademisk uddannelse, da de begge er uddannede møbelsnedkere, efterfulgt at studier i produktdesign. Denne alsidighed er grundlæggende for alt hvad Kaschkasch gør.

Designet af Kaschkasch

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.