Karim Rashid (1960-)


Karim Rashid blev født i Cairo, Egypten i 1960 og hans forældre var Canadiske. Karim Rashid har en bachelor i Industriel design fra Carleton University i Ottawa, Canada hvor han dimitterede i 1982. Efter det studerede han en kandidat i design i Italien og efter det flyttede han til Milano i et år og her arbejdede han på Rodolfo Bonetto Studio. I 1993 åbnede Rashid sit eget designstudie i New York City. Karim Rashids designs er del af 20 permanente kollektioner og er til udstilling over hele verden, blandt andet MoMA og SFMOMA.

Karim Rashid er kendt for at have designet Blob lampeserien bestående af væg- og loftlampe. Designet er simpelt, og har rene linjer samt smukke, afrundede former.

Designet af Karim Rashid (1960-)

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.