44.220.44.148 - US

Justyna Poplawska

Justyna Poplawska

Den polskfødte designer Justyna Poplawska er uddannet ved Academy of Fine Arts i Wroclaw, Polen, hvor hun studerede glas og det traditionelle håndværk glasblæsning, ligesom hun også her modtog klassisk kunstundervisning. Senere hen tog hun en uddannelse ved Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, og i dag har hun slået sig ned i det danske med både bopæl og arbejdsplads i København. Med en stor interesse for glas indledte Poplawska sin karriere med netop dette materiale, og denne fascination ses ligeledes i samarbejdet med Blomus, hvor hun blandt andet har designet serien Drop bestående af unikke glasvaser. Poplawskas særlige evne til at præge masseproducerede genstande med en håndlavet følelse er blevet hendes varemærke, ligesom hun også er blevet anerkendt som en ny og interessant stemme på den internationale designscene. Dette har affødt udstillinger af egne værker ved blandt andet London Design Festival og 3daysofdesign, ligesom hendes arbejde er blevet offentliggjort i medier som magasinet RUM, Ark Journal og Sight Unseen. Hendes arbejde er ligeledes blevet støttet af bevillinger fra anerkendte danske institutioner som Statens Kunstfond, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond og Otto Bruuns Fond.

Designet af Justyna Poplawska

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.