Juna


Juna blev grundlagt i 1972 af Niels Junager. Under navnet Juna importerede Junager metervarer som så blev solgt til tekstil-faghandlere Danmark rundt og begyndte få år senere at distribuere det finske sengetøjsmærke Finlayson som producerede sengesæt af høj kvalitet. Juna havde en drøm om at kunne tilbyde egne tekstiler, så Niels Junager i gangsatte samarbejder rundt omkring Europa. Produktion af sengetøj blev startet i Portugal og Juna gik fra at forsyne den danske faghandel med metervarer af tekstiler til at støtte dem med færdigvarer i form af sengesæt som blev udviklet til specifikt deres marked og kunder.
Junas sortiment indeholder blandt andet håndklæder, puder, køkkentekstiler og plaider. I dag udkommer Juna årligt med to kollektioner, og deres sengetøj er noget af det der er mest udbredt. Der fokuseres altid på simplicitet og relevans samt høj kvalitet og øje for detaljer.

Designet af Juna

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.