Jonas Wagell

 

Jonas Wagell er en svensk arkitekt og designer født i 1973. Wagell er meget respekteret for sine moderne produkt- og møbeldesign med bløde, minimalistiske og indbydende udtryk. Wagell har studeret på de prestigefyldte skoler Konstfack University College of Arts and Crafts og på Berghs School of Communications i Stockholm, samt Parsons School of Design i New York City. Han er uddannet inden for grafik og print, projektledelse, kommunikation, møbeldesign og arkitektur.
Studio JWDA blev grundlagt i 2008 er beliggende i den gamle bydel i Stockholm. Wagell har kunder og samarbejdsrelationer som strækker sig fra Skandinavien til Kina, samt Italien og Nordamerika. I dag er hans arbejde primært fokuseret på produkt- og møbeldesign, men lejlighedsvis konsulterer studiet også kunst og design. Studiets arbejde inden for arkitektur er mest kendt for præfabrikskonceptet Mini House, som tidligt blev anerkendt af Wallpaper* Magazine, der udnævnte Wagell til en af ”verdens 50 hotteste unge arkitekter” i 2008.

Designet af Jonas Wagell

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.