Jonas Trampedach

 

Designer Jonas Trampedach er født i 1974 i Danmark. Han studerede Design ved Danmarks Designskole i 2004, efterfulgt af en kandidatgrad i Designprodukter ved Royal College of Art i London i 2009 under vejledning af Ron Arad, Luke Pearson og Michael Marriot. Efter at han flyttede tilbage til København i 2010, åbnede Jonas sit eget designstudie, hvor han producerer møbler og produkter i egne design. For HAY har Jonas Trampedach udviklet Cornet-serien, som understreger designerens enkle og simple designtilgang med udgangspunkt i naturlige materialer. Fra et designmæssigt synspunkt erhvervede Jonas Trampedach en masse historisk viden i en ung alder, mens han arbejdede som en international antikvitetshandler.

Designet af Jonas Trampedach

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.