3.237.34.21 - US

Jonah Takagi (1979-)


Jonah Takagi er født i Tokyo og opvokset i New England. Jonah Takagi modtog en BFA i møbeldesign fra Rhode Island School of Design i 2002. Før på vejene som musiker, skiftede Takagi retning og åbnede sit eget atelier i 2010. Han har udstillet i hele Europa og Amerika og når han ikke arbejder med møbler og design så spiller Jonah Takagi trommer i sit band. Takagi har ingen fast filosofi når det kommer til hans designs og selvevaluering kommer ikke naturligt. Hans designs er legende, udfordrende og unikke. Designet således at der er masser af plads til kreativitet i indretningen.
Jonah Takagi og Hallgeir Homstvedt har sammen lavet adskillige designs for LE KLINT. Her er de blandt andet kendt for LAMELLA serien.

Designet af Jonah Takagi (1979-)

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.