3.229.117.191 - US

Jette Frölich

Jette Frölich

Jette Frölich begyndte i 1966 at designe papirdekorationer, og hendes karriere startede da indretningsmagasignet ”Bo Bedre” så hendes design og derefter udgav en artikel om hende. I 1973 købte Jette Frölich et kunsthåndværksfirma, hvor hun lavede dekorationer af naturmaterialer, da hun drømte om at skabe sit eget firma. Gradvist blev hendes papirklip mere og mere populære. I 29 år har Jette Frölich været Illum Bolighus’ julekunster, og stået for at dekorerer deres juletræ. Fra 1980 lavede Jette Frölich dekorationer for hele Royal Scandinavia koncernen, som omfattede Georg Jensen, Holmegaard, Det kongelige og Illums Bolighus. Hun er kendt for sine smukke juledesign og skaber unikke elegante motiver i en skandinavisk stil. Hendes smukke papirklip samt julepynt, og julemotiver overføres smukt til glas i Holmegaards Juleserie.

Designet af Jette Frölich

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.