34.239.170.244 - US

Jessica Hans

Jessica Hans uddannede sig med en bachelorgrad inden for kunst på Maryland Institute College of Art i 2020 med fokus på tekstildesign og keramik. Hun driver nu sit kunstnerstudie i Philadelphia, hvor hun bruger sin brede vifte af ekspertise til at udvikle keramisk kunst og produkter til kunder i USA og udlandet. Jessica Hans’ arbejde stammer fra en interesse i det naturligt forekommende mønster og tekstur af sten og jord, kombineret med tilstedeværende motiver i moderne design. Hendes tilgang til design er skulpturel og enkel. Derudover mener hun at hendes arbejde skal tjene et bestemt formål, såsom en vase til smukke blomster, men også at produkterne kan bruges som enkeltstående kunstgenstande. Den skulpturelle og naturlige tilgang til design har resulteret i et samarbejde med HAY, hvor hun har designet vaser og krus.

Designet af Jessica Hans

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.