Jens Martin Skibsted

Jens Martin Skibsted (1970-)

Jens Martin Skibsted er en dansk designer, iværksætter, filosof og forfatter. Selvom Skibsted er født i Sønderborg, er han hovedsageligt opvokset i frankofone lande. Senere vendte han tilbage til Paris for at studere, hvorfor han i 1994 dimmitterede fra École Supérieure Libre d'Études Cinématographiques i Paris som filminstruktørassistent. I 1998 færdiggjorde han en bachelor i filosofi ved KU, Københavns Universitet, hvorefter han i 2000 dimmitterede fra University of California, Berkeley efter at have studeret Project Management. Senest har Skibsted læst Cross Media Communication ved KU i 2011. Med en efterhånden bred vifte af vidtfavnende uddannelser bag sig har Skibsted arbejdet på tværs af discipliner, som har affødt flere prestigefyldte priser og udmærkelser. Samme år, Skibsted startede på filosofistudiet, stiftede han Skibsted Ideation og cykelfirmaet Biomega, hvor især sidstnævnte har medført international anerkendelse for sin cykel, der fordrer en mere bæredygtig transport i bymiljøer. Design fra Skibsteds hånd er bredt anerkendt, hvorfor hans produkter, herunder også Biomega cyklen, er repræsenteret i udstillingerne på det prestigefyldte Museum of Modern Art i både New York og San Fransisco såvel som på Cnap og Designmuseum Danmark. Skibsted er ligeledes associeret med de anerkendte arkitekter Lars Holme Larsen og Bjarke Ingels, da de sammen etablerede tegnestuen KiBiSi i 2009. I dag er Skibsted med i flere bestyrelser og tænketanke, ligesom han indgår i flere designsamarbejder med både KiBiSi og under eget navn. Senest har Skibsted designet Marée stoleserien, der består af genbrugsplast, for den fynske møbelproducent Montana Furniture i foråret 2022.

Designet af Jens Martin Skibsted

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.