Jean-Marie Massaud

 

Jean-Marie Massaud har studeret på Paris ENSCI-Les Ateliers, Paris Design Institute i 1990. Siden begyndelsen af sin karriere har Jean-Marie Massaud arbejdet sammen med flere omfattende værker og designprojekter, som strækker sig fra arkitektur til objekter og fra makromiljøer ned til mikrokontekster. Store mærker som Axor, Cassina, Crhristofle, Poliform og Toyota har anmodet om hans evne til at blande komfort og elegance i sit design. Ud over disse elegante design, søger han også lethed. Han prøver at finde en ærlig og generøs vej med tanken om, at det sted mellem det hårde økonomiske data er brugere – mennesker. Hans kreationer, hvad enten de er spekulative eller pragmatiske, udforsker imperative paradigmer – at forene fornøjelse med ansvar og individet med kollektivet.

Designet af Jean-Marie Massaud

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.