3.229.117.191 - US

Jasper Morrison

Jasper Morrison 

Den britiske multidisciplinær designer Jasper Morrison er en designer der har stort fokus på at forfine sine designs for at skabe sikre harmonien i brugernes miljø og for at skabe en god atmosfære. I modsætning til mange andre designere ønsker Jasper ikke overflødige detaljer til hans designs og citere:

”Diskrete objekter er mere succesrige til at skabe en god atmosfære end iøjnefaldende designs."

Dette er med til at gøre Jasper Morrisons design særligt genkendelige og unikke og har designet for nogle af de største designhuse i verden. I 2016 blev han kåret til ’Årets designer’ af den tyske A&W for hans ’vigtige rolle i at forme den moderne designverden’.

Fredericia Furniture er den første danske virksomhed, som Jasper Morrison samarbejder med og til hverdag deler Jasper Morrison sin tid mellem studier i London, Tokyo og Paris.

Han har mange års uddannelse med i bagagen og startede med sin BA i design fra Kingston Polytechnic Design School i 1982 og en MA i design fra Royal College of Art i 1985. I 2007 blev han tildelt en æresdoktorgrad i design fra Kingston University London.

Designet af Jasper Morrison

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.