Jakob Wagner

Jakob Wagner (1963-)

Jakob Wagner er en dansk industriel designer med egen virksomhed, Jakob Wagner Studio, i hjertet af København. Med en B.Sc. i Design Engineering fra DIA-M, Danmarks Ingeniør Akademi, og en uddannelse i Product Design fra Art Center i Schweiz havde Wagner medicinal- og sportsindustrien som sit kerneområde, og designudviklingerne i virksomheden centrerede sig derfor indledningsvist om hightech produkter og udstyr i professionelt øjemed. Senere hen begyndte Wagner at fokusere på produkter til hjemmet, og han har derfor også designet for både internationale og danske designvirksomheder, herunder blandt andet Alessi, Bang & Olufsen, HAY, Cappellini, Stelton samt Montana Furniture. Wagners designmæssige formsprog tager udgangspunkt i essensen af et produkt, hvilket kommer til udtryk i sine minimalistiske og tidsløse designløsninger med øje for brugeroplevelsen. I 2018 designede Jakob Wagner serien Montana Free, der tager udgangspunkt denne minimalistiske stil, som på fineste vis er blevet forenet med Montanas design DNA. Resultatet af denne synergi er det fritstående system, som, efter Wagners eget udsagn, giver frihed til personlig kuratering af eget hjem.
Wagners design har medført international anerkendelse i form af seks IF designpriser, tre Red Dot priser, Bundespreis og Designer of the Year, ligesom hans design er en del af den permamente udstilling på kunstmuseet MoMA i New York.

Designet af Jakob Wagner

Sorter efter
Vis per side

Jacobsen Møbler Aabenraa

Besøg vores store butik i Aabenraa

I Aabenraa finder du vores store butik på 3300 kvm. Vi står altid klar til at give dig en personlig og tryg betjening, hvor det kun er dig, der er i fokus. Sammen finder vi ud af hvilke produkter, der kan fuldende dit hjem – uanset om det er nye møbler eller moderne interiør i populære designs, der skal sætte prikken over i’et.

Du er velkommen til at kigge igennem vores store sortiment her i webshoppen og blive inspireret. Vil du gerne have personlig vejledning, står vi altid klar til at hjælpe dig i vores fysiske butik i Aabenraa, som er åben alle dage. Vores kunder er det vigtigste for os, og vi sætter en ære i at give en god, personlig og tryg service – uanset om du køber online eller i vores fysiske butik.